๐’…๐’‚๐’ ๐’›๐’–๐’ ๐’‹๐’† ๐’—๐’“๐’†๐’…๐’† ๐’†๐’“๐’—๐’‚๐’“๐’†๐’

Kies ervoor om het padย van vergeving te volgen,
๐’…๐’‚๐’ ๐’›๐’–๐’ ๐’‹๐’† ๐’—๐’“๐’†๐’…๐’† ๐’†๐’“๐’—๐’‚๐’“๐’†๐’ย die vrijkomt door gehoorzaam te zijnย aan Gods Woord

Over vergeving staat veel in de Bijbel. Omdat God ons vergevenย heeft is het voor ons ook de opdracht om anderen te vergeven. En dat is niet altijd even makkelijk. Misschien denk jij bij het lezen van deze tekst wel, hoe dan?

Ik denk dat God wil dat we een keuze maken. Dat we ervoor kiezen om onze boosheidย los te laten over dat wat ons is aangedaan.ย Omdat anders de boosheidย ons in zijn greep heeft. Als we dat loslaten door vergeving te schenken en het oordeel aan God over te laten geloof ik dat je losgelaten zult worden en de boosheid plaats mag maken voor vrede. Een vrede die alle verstand te boven gaat. Zoals gezegd het is niet makkelijk en ik weet natuurlijk niet wat jou is aangedaan. Maar toch wil ik je aanmoedigen om het in Gods Hand te leggen en Hem te vragen je erbij te helpen.

En vergeef de een de ander, als iemand tegen iemandย andersย een klacht heeft; zoals ook Christus u vergeven heeft, zoย moetย ook uย doen.

Kolossenzen 3:13