𝑊𝑎𝑐𝘩𝑡 𝑜𝑝 𝑑𝑒 𝐻𝑒𝑒𝑟

God is mijn licht mijn heil wie zou ik vrezen, ik steun op Hem, verlaat mij op de Heer. Veilig bij God hoef ik niet bang te wezen, Hij is mijn hulp, wat mij bedreigt valt neer. Dit ene is wat heel mijn hart verlangt, te wonen waar Hij mij liefdevol ontvangt, die veilig in zijn huis mij bergt en hoedt, wacht op de Heer mijn hart, ja wacht, houd moed. Hoor mij o Heer, ja wijs mij toch uw wegen, wees mij een gids die veilig mij geleidt. Antwoord mij God en geef mij toch uw zegen, U die voor mij de weg al hebt bereid. Dit ene is wat heel mijn hart verlangt, te wonen waar Hij mij liefdevol ontvangt, die veilig in uw huis mij bergt en hoedt, wacht op de Heer mijn hart, ja wacht, houd moed. Dit ene is wat heel mijn hart verlangt, te wonen waar Hij mij liefdevol ontvangt, die veilig in uw huis mij bergt en hoedt, wacht op de Heer mijn hart, ja wacht, houd moed. Wat heel mijn hart verlangt, te wonen waar Hij mij liefdevol ontvangt, die veilig in uw huis mij bergt en hoedt, wacht op de Heer mijn hart, ja wacht, houd moed. Psalm 27: Wacht op de Heer