Bedenktijd/retour
Het kan natuurlijk voorkomen dat je een bestelling terug wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder het noemen van de reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het aangeschafte product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de betaalde verzendkosten teruggestort. Alleen de kosten voor het retour sturen zijn voor je eigen rekening.

Indien je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kleinlichtje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het product retourstorten.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ruilen
Wil je een product ruilen? Dat kan! Je kunt hiervoor contact opnemen met info@kleinlichtje.nl. De kosten voor terugzending van het product zijn ook hierbij voor je eigen rekening.

Garantie
Soms komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding te maken van het probleem, dat kan rechtstreeks via info@kleinlichtje.nl.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Laat dit weten via info@kleinlichtje.nl. We proberen dan samen een oplossing te vinden.