𝑺𝒕𝒆𝒆𝒅𝒔 𝒂𝒍𝒔 𝒊𝒌

Steeds als ik geen moed meer had,
hebt u mij vol liefde geholpen

| Psalm 94:18
Bijbel in Gewone Taal © Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap 2014

Wat een prachtig vers is dit. Ik weet niet hoe het bij jou zit maar ik heb dit al vaak in mijn leven mogen meemaken. Dat als ik het echt niet meer zag zitten Hij op wonderbaarlijke wijze heeft geholpen.

Ik deelde vorige week het berichtje dat ik Lichtjes moest gaan verwijderen omdat ik de vermelding van de vertaling niet voluit in het Lichtje had gezet. Ik las de teksten nog eens goed en heb besloten deze nu weer opnieuw te plaatsen in een andere vertaling.

En weet je? Juist door het nu weer opnieuw plaatsen komt de tekst ook weer bij mij voorbij en binnen. Waar ik vorige week echt even de moed verloren was ervaar ik nu zo Zijn liefde!

En dat mede door al jullie lieve reacties heen! Dank jullie wel daarvoor! Zo bijzonder om te mogen horen wat de Lichtjes voor jullie betekenen!

Ik ga vol goede moed verder met Zijn Licht te laten schijnen, tot Zijn eer alleen!