𝑽𝒂𝒌𝒂𝒏𝒕𝒊𝒆𝒔𝒍𝒖𝒊𝒕𝒊𝒏𝒈

Nog maar een paar weken en dan is het alweer zomervakantie!

Deze zomer kies ik voor een vakantiesluiting van 15 juli tot 25 augustus 2024, de gehele zomervakantie dus! Het is in die periode niet mogelijk een bestelling te plaatsen. (Dus heb je nog wat nodig, bestel op tijd 🙂

Even pas op de plaats en alle aandacht voor man en kinderen. Zo neemt onze oudste dochter, Hannah, volgende week afscheid van de basisschool. Wat is het dan kostbaar om ook speciaal voor haar aandacht en tijd vrij te maken nu er zo’n grote verandering op komst is. En met de twee jongste hoef ik me ook niet te vervelen! Wie weet gaat Leah wel haar eerste losse stapjes zetten! 🙂

Tot die tijd staan er nog mooie dingen op de planning:

♡ Er komt nog een Insta winactie aan samen met Liefwoord 🙂
♡ Ik ga aan de slag een nieuwe kaartenserie te ontwerpen voor Baaij Lightcards
♡ Ik mag meewerken aan een heel bijzonder initiatief van De Wonderwolk, daarover later meer
♡ Er komt een eigen ‘Lichtje voor jou’ aan en nieuwe wanddecoratie
♡ En ik ga de nieuwe Wholesale site inrichten zodat bestellen voor bijvoorbeeld boekhandels makkelijker gaat worden na de vakantie (mocht je hier ook interesse in hebben neem gerust contact op)

Kortom ik hoef me nog niet te vervelen 🙂 Ik ga snel aan de slag!

Liefs,
Elise