𝑽𝒆𝒊𝒍𝒊𝒈 𝒊𝒏 𝑱𝒆𝒛𝒖𝒔 𝒂𝒓𝒎𝒆𝒏

Ik ben veilig in Jezus’ armen veilig ben ik bij Hem ik ben veilig in Jezus’ armen er is nergens een plek waar ik zo veilig ben Ben ik soms eenzaam en heb ik verdriet is het soms net alsof niemand me ziet net of er niemand meer is die me mist dan mag ik weten dat Jezus er is als ik door anderen soms wordt gepest zeggen ze: ‘nee, jij hoort niet bij de rest’ dan ben ik blij dat ik Jezus ken Hij is mijn Vriend en ik hoor bij Hem Ook als je pijn hebt en ben je soms ziek. Wat er gebeurt, dat begrijp je dan niet. Hij zal je helpen, Hij is altijd trouw. Hij geeft je kracht en blijft heel dicht bij jou. Jij bent veilig in Jezus’ armen. Veilig ben jij bij Hem. Jij bent veilig in Jezus’ armen. Er is nergens een plek waar jij zo veilig bent. Ik ben veilig in Jezus’ armen Tekst & Muziek: Marcel Zimmer © 1995 Celmar Music