๐‘ฏ๐’†๐’• ๐’˜๐’๐’๐’“๐’… ๐’—๐’‚๐’ ๐‘ฎ๐’๐’… ๐’ƒ๐’“๐’†๐’๐’ˆ๐’• ๐’๐’†๐’—๐’†๐’

๐‘ฏ๐’†๐’• ๐’˜๐’๐’๐’“๐’… ๐’—๐’‚๐’ ๐‘ฎ๐’๐’… ๐’ƒ๐’“๐’†๐’๐’ˆ๐’• ๐’๐’†๐’—๐’†๐’

In het dagelijks leven waarin we allemaal druk druk druk zijn is lezen uit de Bijbel iets wat veel mensen lastig vinden om tijd vrij voor te maken.ย Ik wilde voor een aantal jaar terug ook zo graag elke dag uit mโ€™n Bijbel lezen alleen lukte het maar niet. Totdat ik besloot de Bijbelschool te volgen van het ETS. In 4 jaar tijd lees je deย Bijbel stap voor stap. Toen ik daarmee klaar was kwam The Bible in One Year op mijn pad waarin je in een jaar de Bijbel helemaal door gaat. Het mooiste hiervan is dat het gratis is en je elke dag een mail krijgt met de te lezen Bijbelgedeeltes en een uitleg erbij!

Het mooie aan Bijbellezen is datย als je er een gewoonte van maaktย je steeds meer zult ontdekken en ook wil gaan lezen in plaats van dat het moeite kost.

Als je het moeilijk vind waar je moet beginnen dan zijn er zulke mooie initiatieven om je erbij te helpen! Ik noemde de Bijbelschool en de Bijbel in One Year maar misschien heb jij ook nog wel een tip?

Laat het weten! Zo helpen we elkaar om Zijn Woord te openen!ย Het is zoโ€™n grote schat die Hij aan ons heeft gegeven! Het Woord van God brengt leven, hoop, troost, verwachting, rust,ย vrede en nog zoveel meer. En het ligt klaar voor je!